2011. február 2., szerda

Just an idea..

... De vajon jó ötlet?!

Napok óta a fejemben van egy történet, ami nem tudom, hogy jó ötlet-e egyáltalán, de megpróbálkozom vele. Címe ugyan még nincs, de az még egyenlőre nem is fontos. 

Leírás:
Két idősíkban és helyszínen játszódik a történet. Az egyik helyszín az 1700-as évek Velencéje, a másik pedig napjaink Los Angelese. Két egymástól erősen különböző felfogásmód és életvitel, de van valami ami közös. Egy szerelem, aminek talán még a halál sem tud véget vetni, de talán nem is szándéka.
Amita egy fiatal lány, aki a baráti körében a züllött életviteléről híres - egyik srác ágyából a másikba esik és ha egy éjszakára is, de elhiteti velük a szerelmet - mindeközben a lelke mélyén tipikus reménytelen szerelmes, de ezt fél kimutatni bárkinek is. Még legjobb barátnője se tudja róla ezt az "apró" információt, de mikor egy fékevesztett születésnapi bulin belebotlik a nagybetűsbe, kezdetét veszi egy mindent felforgató háború maga, az elvei és leginkább az érzés ellen.
Matteo egy tipikusnak nem nevezhető szépfiú, aki folyamatosan a szerelemről prédikál miközben nem épp azt az életvitelt folytatja, amit egy hős szerelmesnek kéne. Éli a cseppet sem normális életét, ami miatt egyszer csak egy születésnapi buli kellős közepén találja magát és farkas szemet néz azzal a bizonyos érzéssel.
A két fiatalnak fogalma sincs, hogy mi vonzza őket a másikhoz, de mégis érzik, hogy ez valami olyan, ami ritka és értékes ajándék.
Eközben pedig a múltban, egy fiatal, nemesi családból származó lányt akarnak férjhez adni a szülei. Megpróbál mindent elkövetni, hogy az álarcos bál ne legyen megtartva, amit azért rendeznek a szülők, hogy megismerkedjen a két fiatal. Amitának nem sikerül meghiúsítania az összejövetelt, így kénytelen azt tenni, amire szigorú apja kéri, de hogy vajon megváltozik a cserfes, önfejű, szabadság szerető lány? Ennek kicsi a valószínűsége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése